DESPRE NOI

// DESPRE NOI

DE CE NOI

PENTRU CA NE PASA DE AFACEREA DUMNEAVOASTRA

Noua ne pasa de afacerea dumneavoastra. DA, ne pasa cu adevarat!

La Optima Group nu doar ajungem sa cunoastem in detaliu afacerea dumneavoastra, ci ne implicam real in dezvoltarea ei, dorind cu sinceritate sa o ajutam sa atinga potentialul maxim. Ne implicam personal in fiecare dintre proiectele la care lucram. Compania noastra este diferita de celelalte competitoare prin faptul ca devine cel mai bun avocat al clientului pentru un proiect de succes. La Optima Grup facem eforturi pentru a finaliza proiectele in dead-line si in buget, având în același timp un client multumit nu numai de-a lungul procesului de dezvoltare, dar și în anii următori, după finalizarea proiectului.
SERVICII DE CONSULTANTA

Compania este specializata in servicii complete de consultanta si management de proiect oferite firmelor straine si romanesti ce doresc sa investeasca in zonele industriale din Transilvania.


MANAGEMENT DE PROIECT

Definire si implementare proiecte noi; managementul proiectelor complexe deja definite; managementul proiectelor de investitii.


MANAGEMENT STRATEGIC

Stabilirea obiectivelor si strategiilor firmelor; strategia si tructura organizatorica de management; strategii de redresare/restructurare, strategii de consolidare; strategii de dezvoltare.


ASISTENTA MANAGERIALA

Asistenta manageriala pentru definirea obiectivelor firmei si a strategiilor pe care le adopta societatea. Consiliere in vederea redistribuirii personalului. Asistenta in gasirea de investitori strategici si realizarea de aliante strategice.


MULTIDISCIPLINARI

EXPERTIZA IN DOMENII VARIATE

Ne-am construit o reputație pentru construcție de calitate, design prima clasă și mai presus de toate, integritate în toate relațiile noastre cu parteneri și agenți. Putem consulta dezvoltatorii și investitorii, ajutându-i să identifice nevoile lor reale în ceea ce privește spațiul de depozitare, proiectarea de birouri, strategiile de investiție și de construcție a locației și apoi sa creionam impreuna cea mai rentabilă, eficienta și funcționala constructie care se potriveste nevoilor companiei lor. Actionam ca o echipa multidisciplinara, cu expertiza in development, piata de capital si finante; management de proiect si constructii; arhitectura, inginerie industriala si design interior. Finally, we provide the costumer with all the necessary services for a ready to use construction.alegerea orașul potrivit

alegerea zonei perfecte pentru investiție

ofertare de pret pentru servicii de arhitectura

legarea terenului la utilitati

ofertare constructor si diriginte de santier