SERVICII

// TERENURI INDUSTRIALE

TERENURI INDUSTRIALE

SOLUTII PENTRU VIITOR

Dimensiunea totala a terenului 150.000 mp

Dispus pe o suprafata totala de 150.000 mp, Parcul Industrial Optima Grup ofera un teren de calitate, potrivit pentru spatii industriale, fie pentru activitati de productie, fie pentru activitati de depozitare. Localizat in zona industriala de vest a Sibiului, la mai putin de 250m distanta fata de DN1 (str. Alba Iulia), parcul asigura maximum de eficienta a timpului pentru cei mai pretentiosi dintre clienti.

Accesul se va face din strada Turda si are o lungime de 110 m, latimea lui va avea 10m din care trotuar de 1m si doua benzi de circulatie de 9 m. Acest lucru permite viitorului proiect un control foarte facil si exclusiv a circulatiei masinilor si persoanelor in cadrul arealului. Un al doilea acces se poate organiza inspre strada Calea Surii Mici, distanta pana acolo fiind de ca. 0.8 km, iar de aici pana la autostrada de 3,2 km.

In ceea ce priveste modalitatatea de achizitie si plata va putem propune o mare disponibilitate si flexibilitate din partea noastra, privind achizitia terenului (poate in etape succesive) si modalitati flexibile de plata, poate chiar participare la investiile dumneavoastra viitoare.UTILITATI

racordarea la apa - pe teren

racordarea la canal - pe str. Turda la 100 m de teren

rordarea la gaz - pe str. Turda la 100 m de teren

racordarea la curent - pe str. Turda la 100 m de teren cu prima bucla ( in functie de puterea solicitata )