SERVICII

//INGINERIE INDUSTRIALA // PLANIFICAREA FABRICII

PLANIFICAREA FABRICII

LUATI DECIZIILE CORECTE!

Planificarea integrată din fabrică cu optimizarea producției și a fluxului de material , după principii Lean (Lean Factory design). Activitățile noastre in domeniul afacerilor încep prin definirea obiectivelor și analizarea starii actuale, până la începerea producției tale dupa principii Lean. Privind înainte. Astfel încât să puteți face acum deciziile corecte.

De ce să aveti o vedere externa asupra producției dumneavoastra? Vom vedea situația pe neutru, imparțial și vom analiza orientat înainte. Veti castiga astfel perspective importante pentru viitor: unde sunt limitările din domeniile dumneavoastră de producție? Cum putem utiliza potentialul existent mai bine? Care este următorul pas pentru un viitor de succes? Printr-o planificare bună furnizăm structuri mai bune pentru funcționarea optimă a producției, astfel încât toate unitățile vor lucra eficient. Ca masterplanneri, includem, de asemenea, perspectiva pe termen lung, pentru a lua deciziile corecte pentru viitor.


VEZI MAI MULT

OPTIMIZAREA PROCESELOR

CREEAM PLUS VALOARE FARA PIERDERI!

Vom crea valoare fără pierderi - dar cum? Următorii pași ar trebui să fie considerati ca un întreg și, prin urmare, vom folosi metode inovatoare de optimizare a procesului. Ne bazăm pe concepte Lean, deoarece acestea sunt ușor de aplicat, de înțeles într- un timp scurt și duc spre succes.

Mai puțin este mai mult. Pentru a vizualiza ceva în toate elementele sale este mai mult decât suma tuturor detaliilor. Principiul de bază al managementului Lean il veti gasi, aproape peste tot.


VEZI MAI MULT

ARHITECTURA

IDENTITATEA CONSTRUITA A AFACERII TALE

Arhitectura corporatista reprezinta identitatea construita a intreprinderii tale. Prin identitatea ta noi intelegem un proces strategic pentru a oferi esenta traditiei, abordarii si imaginii intreprinderii tale.Sarcina noastra este de a contribui la formarea identitatii tale asigurand un succes trainic.

O fabrica productiva este realizata prin combinatia speciala de stil arhitectural personalizat si proiectarea unui sistem realizat de catre un contractor ales.


VEZI MAI MULT

PLANIFICAREA RELOCARII

FACUTA SIMPLU - PAS CU PAS SI FARA STRES

SERVICIILE NOASTRE:

Analiza de inventar

Aoncept de permutare


Plasarea comenzilor

Programari & cost control

Aprobari & solicitari


De ce sa va supuneti stresului dat de procesul de relocare? Pentru că noi preluam sarcina eceasta pentru dumneavoastra. Convenabil și eficient. Cu grija și autoritate. Va puteți baza pe termenele și costurile noastre. Noi vedem potențialele obstacole din vreme și actionam astfel încât operațiunile dvs. sunt cel mai puțin tulburate. De preferință, efectuam intreg procesul pe timp de noapte sau la sfârșit de săptămână.


Gama noastra de servicii începe de la selectarea viitoarei locatii si se inchide după mutare. La cerere, oferim solutii la cheie. Cu expertiza noastra sunteți în siguranță. Am contribuit la relocarea unui larg spectru de clienti, de la start-up-uri pana la mari companii. Acest lucru se aplica pentru locațiile industriale (fabrici), oameni sau mobilă. Veti beneficia de un management profesionist care acoperă sectoare multiple cum ar fi: autoritățile, furnizorii, clienții și angajații. Aprobările, documentarea și follow-up managementul sunt de asemenea incluse aici. Abordarea noastra este individual adaptata nevoilor tale.