SERVICII

// SERVICII // DEZVOLTARI REZIDENTIALE

DEZVOLTARI REZIDENTIALE

O POVESTE DE SUCCES!

S-a inceput cu un proiect ambitios, Ansamblul rezidential Ion Ratiu Selimbar, un ansamblu compus din 72 de apartamente accesibile ca si pret, dar finisate la standarde germane. Acest proiect a fost, cu succes, finalizat in toamna anului 2009.


In plina criza economica am decis sa modificam radical strategia urmarita pana atunci si sa construim apartamente pretentioase in cele mai bune zone ale Sibiului. Astfel, in anul 2010 a luat nastere proiectul "Elite", o vila compusa din 10 apartamente, pozitionata pe Aleea Calaretilor. Strada, situata vis-a-vis de Parcul Sub Arini este una dintre cele mai "dorite" zone din oras.


Un an mai tarziu a urmat proiectul "Green Villa", un complex de doua vile cu un total de 16 apartamente situate in directa apropiere a hotelului Hilton, in Padurea Dumbrava. Acest proiect a fost finalizat in vara anului 2012. Si acest proiect a urmat strategia proiectului anterior anterior si anume, s-au oferit apartamente finisate exceptional intr-o zona deosebita a orasului.


Am numit cel mai recent succes in domeniul dezvoltarilor rezidentiale Hilton II, in proiect care a fructificat aceleasi avantaje ale localizarii, cu Green Villa Residence, oferind la randul sau o casa de calitate deosebita intr-o ambianta unica.


PROIECTE REZIDENTIALE

NE MANDRIM CU REZULTATELE MUNCII NOASTRE!